Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest waszym zdaniem najlepsza nawigacja offline na androida, najlepiej też by mapa była w miarę aktualna. Z góry dziękuję za opinię
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest waszym zdaniem najlepsza nawigacja offline na androida, najlepiej też by mapa była w miarę aktualna. Z góry dziękuję za opinię
IGO daje rade. Navi Expert nie testowalem ale chyba zbiera cos sobie poprzez GPRS. Rowniez oczekuj automapy na platforme Android.
mam problem z odpaleniem tego na HTC
Tomazzo nie masz czego żałować jak dla mnie Aura to porażka, chyba że ktoś lubi jak go navi wyprowadza w pole
ostatnio w polsce przez lasy i zwirowke przeprowadzil mnie TomTom, AutoMapa i Garmin. Bylem w szoku ze jesli wybierasz trasy szybkie potrafi pokazac drozke w lesie ktora po przejezdzie 500 metrow bylbym u celu, niestety male autko kompaktowe nie potrafi na swoich waskich koleczkach takiej trasy sie podjac.
Na nawigacji jezdze od ponad 4 lat i powiem szczeze ze nie ma nawigacji ktora w polsce poprowadzi Cie drogami ktore mozesz znalezc powiedzmy w google maps.
Testowałem i mobile maps i automape. I jak dla mnie automapa jest lepsza, teraz tylko czekać na nowe wersje![]()