Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    ----
    Posty
    28

    Domyślnie na wyświetlaczu oN

    witam,padł mi openbox s9 przy wgrywaniu softu,na wyświetlaczu jest napis oN,już tak miałem i nie było problemu z wgraniem nowego softu,reanimowałem go wieloma programami typu,reanimator openbox czy Ariva200Upgrader i ciągle ten sam napis;Open Serial Port..
    Sync to serial port..
    Target not connect or target is error status!
    zaznaczam że kabelek jest dobry a z kompem wszystko ok bo reanimowałem dboxa2
    Prosze o pomoc,pozdrawiam
    bodzio

  2. #2
    SupportSatTv Awatar GONZALES
    Dołączył
    Jul 2006
    Posty
    352

    Domyślnie

    znalazłem coś takiego

    Ściągacie ten program AIO OPENBOX S9 HD by MUFI tam wszystko w nim jest.Klik continiuar klik programas klik loader
    tu podajemy dumpa z paczki.Potem next włącz tunka do prądu i czekamy 2 min.Ja uwaliłem 6 razy tunka i tylko ten program pomógł.Zrób to rozważnie a będzie ok.Pozdrawiam

  3. #3
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    ----
    Posty
    28

    Domyślnie

    zrobiłem wszystko jak mi poleciłeś,mam ten program zapodałem dumpa i taki napis się pojawia
    Set stb memory error
    bodzio

  4. #4
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    ----
    Posty
    28

    Domyślnie

    witam,nadal jestem w martwym punkcie nic nie pomaga,żaden program reanimacyjny,czy ktoś ma jakiś pomysł,pozdrawiam
    bodzio

  5. #5
    ..::SatTV Mod:.. Awatar ziooomek
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    localhost
    Posty
    527

    Domyślnie

    ściągnij taki program Sat4fun Openbox S9 Rs232 loader. Zobacz czy masz komunkicje po RS

  6. #6
    ..::SatTV User:.. Awatar andymichlak
    Dołączył
    May 2008
    Przegląda
    Legnica
    Posty
    13

    Domyślnie

    KAbel nullmodem i program ariva

  7. #7
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    ----
    Posty
    28

    Domyślnie

    to już przerabiałem kilkanaście razy i ciągle to samo a kabel jest dobry bo robiłem dboxa
    bodzio

  8. #8
    ..::SatTV Mod:.. Awatar ziooomek
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    localhost
    Posty
    527

    Domyślnie

    też właśnie walczę z s9, brak komunikacji po RS różnymi programami i na różnych kompach. Jutro otwieram pokrywę i zobaczymy

  9. #9
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2006
    Przegląda
    ----
    Posty
    28

    Domyślnie

    witam oto moje spostrzeżenia jeśli na wyświetlaczu jest napis ON i nie można nic zrobić,tylko serwis,swojego openboxa s9 w końcu naprawiłem koszt 50 zł.
    bodzio

  10. #10
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2015
    Posty
    1

    Domyślnie

    mam problem jak powyżej. Ma ktoś namiary gdzie można naprawić zaistniały problem? na wyświetlaczu oN i lekko od czasu do czasu mrugnie czerwona dioda

 

 

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •