Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
  1. #1
    ..::SatTV Przyjaciel::..
    Dołączył
    Jul 2006
    Przegląda
    Mielec City
    Posty
    397

    Domyślnie -->> PSU czyli AU w SBCL

    SBCL_by_PLFF_TEAM - DZIAŁA Z AU

    >>> " NIE WYMAGA CODZIENNEGO SCIĄGANIA. " <<<

    POTRZEBUJEMY mieć zainstalowane na kompie:

    1. SBCL
    http://www.tunerek.nets.pl/upload/co...0a1544224b4621
    2. PSU1.3.1 - w "program files"
    http://www.tunerek.nets.pl/upload/co...0a1544224b4621

    Przy kazdej zmianie kluczy, np.

    POLAST, PREMIERE, TPS, SEXVIEW, FREEXTV, MAX TV I INNE DOSTEPNE PACZKI
    są w AU, czyli automatycznie ściagane są: -

    >>> v_keys.db - Softcam.key - dec.bin - v_tps.db - S2emu.ini - v_sids.db <<<

    i wszystko odpala, - może jeszcze nie natychmiast po zmianie ale dobre i to.

    SV i Freex nadal himerycznie łapie ale obecnie swiecą

    Szczgółowe info w redme w sbcl-u

    Opis kol. @rafow THX


    Zapraszam do ściągania sprawdzania i kometnowania

  2. #2
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Nov 2007
    Posty
    63

    Domyślnie

    dziala bez zazutow, wszystko lapie au

  3. #3
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    26

    Domyślnie

    mam zistalowany psu1.3.1 w programie files instalacja przebiegla pomrslnie gdy pobiera klucze to wyskakuje error za karzdym razem nie wiem co robic prosze o pomoc

  4. #4
    ..::SatTV Przyjaciel::..
    Dołączył
    Jul 2006
    Przegląda
    Mielec City
    Posty
    397

    Domyślnie

    Wywal program

    Ściągnij i wypakuj najnowszy SBCL (stare wywalić)
    http://www.tunerek.nets.pl/upload/co...3cf9fd34a647f6


    Zainstalować jeszcze raz program w progrtam files (nic nie zmieniając) i powinno zadziałać a jak nie to restart komputera

  5. #5
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    26

    Domyślnie

    wykasowałem SBCL orazPSU1.3.1 zainstalowałem nowy SBCL oraz PSU1.3.1 w programie
    files gdy psu pobiera klucze to POWERINSTALL KEY UPLOAD jest taka informacja
    SendRequest error restartowałem komputer dalej to samo instalowałem kilka razy i nic
    nie wiem co robić

  6. #6
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    26

    Domyślnie

    wykasowałem wszystko zainstalowałem na nowo dalej wyskakuje error już nie wiem
    co robić za pomoc dzięki .

  7. #7
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Sep 2007
    Posty
    40

    Domyślnie

    Moze firewall blokuje połączenie

  8. #8
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    26

    Domyślnie

    Nie wiem co dalej z tym programem robić wykasowałem instalowałem dalej to samo
    restartował komputer ręce mi opadają za pomoc dzięki.

  9. #9
    ..::SatTV Przyjaciel::..
    Dołączył
    Jul 2006
    Przegląda
    Mielec City
    Posty
    397

    Domyślnie

    Instalacja jest naprawdę prosta i nie ma tu co za bardzo zepsuć

    hmmm
    na pewno wszystko do brze zainstalowałeś tak jak jest opisane?
    nie masz 2 wersji SBCL czasem na komputerze ?
    wyłącz może ten firewal i antywirusa też i spróbuj
    Taki sam bład jest jak próbuje pobrać klucze zaraz po włączeniu komputera?

    Więcej nic mi do głowy nie przychodzi co może powodować takie obiawy

    P.s serwer był pare dni wyłączony bo nie było żadnych kluczyków do pobierania ale teraz znów działa i to bardzo dobrze

  10. #10
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Mar 2007
    Posty
    26

    Domyślnie

    Zrobiłem wykasowałem wszystko sbcl i psu zainstalowałem nowy
    psu i sbcl po zainstalowaniu psu PowerInstall Key Upd.. wyskakuje
    error i napis SendRequest gdy pobiera nowe klucze za pomoc dzięki.

 

 
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •