Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
  1. #1
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Apr 2007
    Posty
    15

    Domyślnie nie mam obrazu i głosu

    Mam problem z sharingiem posiadam fx6600 z softem 1.95. i sbcl 1.1b a chodzi mi o to ze wszystko jest tak wysyłane18:55:42: [5] Połączony z Newcamd CardServer
    18:55:43: [5] Wysyłam login i hasło
    18:55:43: [5] Ncd TX: 000000005342000000000108E0002E736E69636B6572733831 00243124616263646566676824565A5A327050744D7A737766 3634495430734234413000
    18:55:47: [5] Ncd RX: 001800006E73000000000000E100000000FC
    18:55:47: [5] Login i hasło zaakceptowane
    18:55:47: [5] Ncd TX: 000000010000000000000000E30000
    18:55:48: [6] ECHO - wysyłam pakiet testowy
    18:55:48: [6] Ncd TX: 000000020000000000000000FD0000
    18:55:51: [5] Ncd RX: 003000010000000000000000E4001700050000000000000000 00010320000000000000000000000000D5
    18:55:51: [5] Card Info: CAID: 0500 PrvID: 032000
    18:55:52: [6] Ncd RX: 001800020000000000000000FD00000000FF
    18:55:52: [6] ECHO - dostałem odpowiedź
    wygląda to tak i nic nie ma co mam z tym zrobić.
    Czasów wogóle nie ma.

  2. #2
    ..::SatTV Przyjaciel::.. Awatar gorg81
    Dołączył
    Jun 2007
    Przegląda
    Śląsk
    Posty
    1,036

    Domyślnie

    weź i nacisnij biały przycisk na pilocie i opcje CAS zostaw tylko załączone te z ...... i własnie jaki pakiet chcesz oglądać ?? bo providerze wygląda na pornusy !! , i napisz czy włączyłesz w ukrytym menu tryb SBCL ??
    " Rzeczy niemożliwe Od Ręki
    Cuda do trzech Dni "


    Nbox "N" Legal
    Ferguson FX7600 TnK




  3. #3
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Apr 2007
    Posty
    15

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez gorg81 Zobacz posta
    weź i nacisnij biały przycisk na pilocie i opcje CAS zostaw tylko załączone te z ...... i własnie jaki pakiet chcesz oglądać ?? bo providerze wygląda na pornusy !! , i napisz czy włączyłesz w ukrytym menu tryb SBCL ??
    robiie tak i nic to nie daje nie mam czasów i zero komunikatów nic kompletnie zero reakcji teraz coś takiego mi się wyświetla22:41:47: [2] ECHO - wysyłam pakiet testowy
    22:41:47: [2] Ncd TX: 0000000D0000000000000000FD0000
    22:41:47: [3] ECHO - wysyłam pakiet testowy
    22:41:47: [3] Ncd TX: 0000000A0000000000000000FD0000
    22:41:47: [1] Ncd RX: 0018000E0000000000000000FD00000000F3
    22:41:47: [1] ECHO - dostałem odpowiedź
    22:41:47: [2] Ncd RX: 0018000D0000000000000000FD00000000F0
    22:41:47: [2] ECHO - dostałem odpowiedź
    22:41:47: [3] Ncd RX: 0018000A0000000000000000FD00000000F7
    22:41:47: [3] ECHO - dostałem odpowiedź
    Proszę o pomoc w tej sprawie

  4. #4
    ..::SatTV Przyjaciel::.. Awatar gorg81
    Dołączył
    Jun 2007
    Przegląda
    Śląsk
    Posty
    1,036

    Domyślnie

    tylko ja w tym logu niewidzę komunikatu o połączeniu portu COM czy na bank jest komunikacja ??
    i dowiem się w końcu jaki Pakiet chcesz uruchomić ??
    " Rzeczy niemożliwe Od Ręki
    Cuda do trzech Dni "


    Nbox "N" Legal
    Ferguson FX7600 TnK




  5. #5
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Jun 2006
    Posty
    35

    Domyślnie

    Moj problem z nowym Sbcl+VPLUG .....komunikacja jest , sbcl dziala ok ale brak obrazu, czy w dekoderze nie powinno sie uaktualnic kluczy ? lista ok.

  6. #6
    ..::SatTV User:.. Awatar marek 24
    Dołączył
    Jul 2006
    Przegląda
    Belchatow
    Posty
    17

    Domyślnie

    U mnie to samo nawet po wgraniu kluczy lipa, ciemność
    Ariva 200 HD, Ariva 100 HD - SG-2100
    30.0W - 62.0E.

    Intel Core2Quad Q9550 4x2.83 Ghz , FOXCONN P35A-S, 8gb ram ddr2 667mhz, GeForce 9600GT Gainward 512/256, Caviar 250gb sata, 6Mbit LAN.

  7. #7
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Jan 2010
    Posty
    15

    Domyślnie

    mam ten sam problem na GLOBO 7100cxe , moze to problem z kablem?

  8. #8
    ..::SatTV User:.. Awatar marek 24
    Dołączył
    Jul 2006
    Przegląda
    Belchatow
    Posty
    17

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Marcelinho91 Zobacz posta
    mam ten sam problem na GLOBO 7100cxe , moze to problem z kablem?
    Na pewno nie jest to wina kabla , dlatego że softy się wgrywają (testowałem) bo myślałem że to faktycznie wina kabla.
    Ariva 200 HD, Ariva 100 HD - SG-2100
    30.0W - 62.0E.

    Intel Core2Quad Q9550 4x2.83 Ghz , FOXCONN P35A-S, 8gb ram ddr2 667mhz, GeForce 9600GT Gainward 512/256, Caviar 250gb sata, 6Mbit LAN.

  9. #9
    ..::SatTV User:.. Awatar marek 24
    Dołączył
    Jul 2006
    Przegląda
    Belchatow
    Posty
    17

    Domyślnie

    Czy ktos poradził sobie z tym problemem? U mnie nadal nie działa.
    Ariva 200 HD, Ariva 100 HD - SG-2100
    30.0W - 62.0E.

    Intel Core2Quad Q9550 4x2.83 Ghz , FOXCONN P35A-S, 8gb ram ddr2 667mhz, GeForce 9600GT Gainward 512/256, Caviar 250gb sata, 6Mbit LAN.

 

 

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •