Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1

    Domyślnie problem z 7b po wgraniu parki

    Dostałem parkę i wczoraj sobie wgrałem.Ucieszyłem się bo karta odpaliła (wcześniej ktoś z nią robił a AU ale z dniem 31 12 2007 zgasła).Pierwszy raz robiłem z kartą po otrzymaniu wczoraj unloopera myślę sobie super chodzi.Zostawiłem na noc w tunku a tu....zgasło tzn. gaśnie na chwilę działa... i tak w koło. Był problem z czytaniem karty bo dopiero za 20-stym razem pokazało się "seca media guard",a tak to cały czas "invaild smart card".
    Nie wiem co się dzieje ? Może soft? Mam nowego Technocoms'a.A może źle zrobiłem z kartą? Bardzo proszę o pomoc.

  2. #2
    ..::SatTV Przyjaciel::.. Awatar galica01
    Dołączył
    Aug 2006
    Posty
    618

    Domyślnie

    Jeśli raz chodzi a raz nie to na 90% wina leży w tunku
    **************************************


  3. #3
    ..::SatTV Przyjaciel::.. Awatar niko-pl
    Dołączył
    Jan 2008
    Przegląda
    Europa
    Posty
    444

    Domyślnie

    Tak jak wyżej kolega napisał w tunku a dokładnie w sofcie.Pewnie przerabiany parę razy przez jakiegoś magika.Proponuje w zakładce Seca wykasować provider 065 a jak to nic nie da to napisz jaki to model a podeśle ci soft.

    NIE MA LUDZI, KTÓRZY WIEDZĄ WSZYSTKO...
    SĄ TYLKO TACY, KTÓRYM SIE WYDAJE, ŻE WIEDZĄ...

    **Oglądanie płatnej tv bez opłacania abonamentu jest przestępstwem**
    **zamieszczone tutaj informacje są ogólnodostępne i służą tylko do celów edukacyjnych**


  4. #4

    Domyślnie

    ok zmieniłem soft najpierw na orginał a później na technocoma i działa.DZIEKI

 

 

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •