Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
  1. #1
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    48

    Cool OPENBOX wasze opinie

    Mam zamiar zakupić tuner Openbox jaki model polecacie i jaka jest wasza opinia?
    Jak na nim działa sharing, czy każda platforma na nim pójdzie itp?
    Jeśli Ci pomogłem postaw piwko

  2. #2
    SupportSatTv
    Dołączył
    May 2006
    Przegląda
    -----
    Posty
    630

    Domyślnie

    S9 jest ok, działa wszystko co trzeba, jakość obrazu oraz dźwięku jest też ok (mówię o tunerze w tym przedziale cenowym)

  3. #3
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Jul 2006
    Posty
    59

    Domyślnie

    S10 tak samo bo to identyczny model co S9 tyle że mniejszy.Po miesiącu użytkowania nie stwierdzam żadnych problemów.Za tę cenę tuner jak najbardziej OK.Jakość kanałów HD i SD bardzo dobra.

  4. #4
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    48

    Domyślnie

    a wasze opinie na temat s11?
    Jeśli Ci pomogłem postaw piwko

  5. #5
    ____†____
    Dołączył
    Feb 2007
    Przegląda
    UK
    Posty
    1,999

    Domyślnie

    - posiada euro zlacze czego ss 10 nie ma
    pod maska to samo co s9 i s 10
    takze polecam tunerek za ta kase

  6. #6
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    48

    Domyślnie

    dzieki wielkie za wasze opinie na temat tych tunerów i sugestie pozdrawiam
    Jeśli Ci pomogłem postaw piwko

  7. #7
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Oct 2011
    Posty
    8

    Domyślnie

    narazie polecam tuner, tylk mam jeden mankament jak wylanczam strasznie dysk piluje po wylaczeniu nie wiem czy wsyzstkim tak w rochodzi sie o s10

  8. #8
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Sep 2009
    Posty
    7

    Domyślnie

    mam pytanie do użytkowników openbox s9, czy jest możliwość odtwarzania plików video(popularnych DivX-ów) oraz napisów? Zastanawiam się między tym tunerem a FERGUSON ARIVA 210

  9. #9
    ____†____
    Dołączył
    Feb 2007
    Przegląda
    UK
    Posty
    1,999

    Domyślnie

    nie nie ma takiej mozliwosci

  10. #10
    ..::SatTV User:.. Awatar andymichlak
    Dołączył
    May 2008
    Przegląda
    Legnica
    Posty
    13

    Domyślnie

    mam openboxa s9 pół roku wszystko można oglądać ale jakość kanałów hd marna szarik marny wziołem z cyfry sagemcoma za 0 zł obraz hd super można nagrywać na własny dysk jak sie nie ma hdmi to tuner dobry ale hd to lepiej cyfra i bez piractwa

 

 
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •