Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Feb 2010
    Posty
    25

    Domyślnie Load na wyswietlaczu

    Czesc, mam taki problem jak w temacie, od jakiegoś czasu na wyświetlaczu wyświetla load. Mam wgrana enigme 2, prawdopodobnie niechcacy wcisnelam nagrywanie na pilocie, dysk wewnetrzny sie zapchal. Odpiełam go i wciaz to samo.
    Mozliwe ze pamiec dekodera sie zapchała ? Proszę o pomoc.

  2. #2

    Domyślnie

    Jasne podczas startu enigmy2 przez total comandera wykasuj zawartość folderu hdd/movis powinna odpalić.Napisz coś więcej jaki box,jakie img jaki ubot i co prubowałeś zrobić ,ze tak zawisł
    Ostatnio edytowane przez www.michalaga ; 14-09-2012 o 22:26

  3. #3
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Feb 2010
    Posty
    25

    Domyślnie

    Czesc, próbowałam wyczyscic ten katalog ale on jest pusty, enigma odpala normalnie tylko wkurzajacy jest ten napis. Wgrywalam najnowsza enigme2, jesli chodzi o reszte to jestem troche laikiem, a tunek to ten klsyczny nbox z mozliwością podpięcia dysku twargego.
    Ostatnio edytowane przez linka81 ; 18-09-2012 o 17:30

  4. #4
    ..::SatTV Przyjaciel::..
    Dołączył
    Jan 2011
    Przegląda
    Ustiług
    Posty
    22

    Domyślnie

    Botowanie możesz mieć zmienione restart tunera i strzałkami w.dekoderze zmieniasz jeśli oscam wrzucono do nbox to ustawiasz na nano a jeśli pen to masz tam usb

 

 

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •