Rejestracja

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Sep 2006
    Posty
    148

    Domyślnie Problem Z mp3 ! Kto pomoze ??? ;)

    Witam ! Zakupilem sobie dzis mp3 Creative MuVo V 100 i problem polega na tym ze komputer nie chce mi pokazac dysku wymiennego :bezradny: ! Jest napisane ze poprawnie zainstalo sterowniki i wogole. Moze cos mam zle w ustawinieniach ??? Bede bardzo wdzieczny jesli ktos pomoze :drink:
    Nie ponosze odpowiedzialnosci za umieszczone tu przezemnie informacje lub pliki

  2. #2
    SupportSatTv Awatar ADIOo
    Dołączył
    May 2006
    Przegląda
    Dirty South
    Posty
    257

    Domyślnie

    win xp powinien go wykryc odrazu. mojego Creativa po podlonczeniu odrazu widzi bez instalowania zadnych sterow z plyutki

  3. #3
    ____†____
    Dołączył
    Feb 2007
    Przegląda
    UK
    Posty
    1,999

    Domyślnie

    Menager urzadzen / dodaj nowe urzadzenie


  4. #4
    ..::SatTV User:..
    Dołączył
    Sep 2006
    Posty
    148

    Domyślnie

    Ja tez mam XP ale poprostu w Moim komputerze nie pokazujemi sie dysk wymienny ! Np. jak podlanczam aparat to wykrywa mi go bez problemu !

    Tomazo22- Tez tak robilem ale to samo caly czas nie wykrywa
    Nie ponosze odpowiedzialnosci za umieszczone tu przezemnie informacje lub pliki

  5. #5
    ..::SatTV User:.. Awatar pawelXXXX
    Dołączył
    Sep 2006
    Posty
    25

    Domyślnie

    Zobacz czy w menadzeze urzadzen na poczatku listy nie masz znakow zapytania jesli sa to prawdopodobnie windows nie moze okreslic co to za urzadzenie!

  6. #6
    SupportSatTv Awatar martus
    Dołączył
    Oct 2006
    Przegląda
    POLSKA
    Posty
    182

    Domyślnie

    zresetuj kompa i podlacz mp 3 i zobaczysz czy wykrywa dysk

  7. #7
    SupportSatTv Awatar martus
    Dołączył
    Oct 2006
    Przegląda
    POLSKA
    Posty
    182

    Domyślnie

    aldo sie gryza sterowniki jak masz jakis inny sprzcik podpiety mialem taki sam problem z telefonem i aparatem sterowniki sie zarly i niewykrywal sprzetu
    :3m:

 

 

Podobne wątki

  1. smieszny filmiki
    Przez adam2626 w dziale Humor
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18-05-2007, 18:52
  2. jabber - cos wiecej na ten temat pliiis!!!
    Przez zulus82 w dziale SHA.RING
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 24-04-2007, 10:16
  3. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 21-03-2007, 21:22

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •